Vilken ålder!

Datum: 2017-09-14

Tid: 19:00

Plats: Hulterstad, Hulterstads Bygdegård

Biljettinfo: Biljetter kan förbokas på biblioteken i Mörbylånga, Degerhamn och Färjestaden eller på tel. 0485-45002 och 070-213 73 50. Biljetterna kostar 200 kr inklusive fika.

Scenpasserbjudande: 20 kr rabatt på biljettpriset

Hur gammal är du egentligen? Är du 70, men känner dig som 40? Hur ser du på tid? Slungas du runt i cirklar eller är du på linjalen? Ålderskrisen, vad gör vi åt den? Olika röster hörs som talar om deras syn på att tiden går, ålder och minnen. Vi ger liv åt rösterna med dockspel, skådespeleri och rörelse. En flygande tant, ett drömmande par, en pojke som irrar runt i kosmos och så en grumpy old lady såklart! Med hjälp av dockor, musik, inspelade berättelser, både humor och allvar reflekterar vi över att tiden går och hur vi ska förhålla oss till livet
Information om arrangemanget:
Ölands Dramatiska teater visar föreställningen Vilken ålder i Hulterstads Bygdegård torsdagen den 14 september kl.19. Det är en föreställning om människor i livets olika skeden som gestaltas med humor, allvar och även med dockor. Föreställningen är ca 1,5 tim med paus då fika serveras.